Sitemize Hos Geldiniz

Cem Radyo

Cem Radyo


Sevginin, kardeşliğin ve dostluğun sesi sloganıyla yayın hayatına devam etmekte olan Cem Radyo, yeni kurulmasına karşın bu sektörde çok önemli adımlar atmaktadır. Bunların en büyük örneği yine kendi adlarını taşıyan reklam, tv hizmetlerini vermeleridir. Renk Radyo ve Televizyon Yayıncılık Hiz. Tic. A.Ş. adı altında yayın yapan ve birbirleriyle bağlantılı şekilde yayın hayatını sürdüren Cem Radyo, günün her saati kesintisiz yayın yapmaktadır.

 Cem TV’ de kimi zaman Cem Radyo ile ortaklaşa hizmet vermektedir. Ana haber bültenleri Cem Radyo ve Cem TV’den ortaklaşa yayınlanmaktadır. Bu iki yayın kuruluşlarından herhangi birine ulaşmak için 0212 625 18 18 telefon numarasını veya 0212 625 88 82 fax numarasını kullanabilirsiniz.

 Cem Radyo sektörde adını duyurmak için yaptıkları televizyon kanalıyla da sınırlı kalmıyor. Yeni yayın hayatına giren Cem Shop sayesinde alışveriş ihtiyaçlarınızı bu web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.Cem Radyo güvencesiyle hizmet veren alışveriş sitesi, her ne kadar ürün çeşidi yönünden şuan yeterli seviyede olmasa da her geçen gün bünyesindeki ürün sayısını artırmaktadır. İleri de en büyük alışveriş sitelerinden biri olacağına hiçbir şüphemiz yok.

Bu yazı paylaş :

Yorum Gönder

 
Dostlarımız : Androlama
Copyright © 2013. WebdeDinle - Tüm Hakları Saklıdır
Proudly powered by Blogger