Sitemize Hos Geldiniz

Radyo Turkuvaz


Günümüzde en çok gelişen alanlardan biri de radyolardır. Teknolojinin ilerleme göstermesi ile birlikte radyo kanalları da büyük ilerlemeler göstermektedir. Baktığımız zaman her geçen gün artan radyo kanalları ile birlikte radyoculuk sektörü devrimler yaşamaktadır. Biz de bu devrimlere konuk olmayı başarmaktayız kimi zaman. Radyo sektörünün gelişmesi ile ortaya çıkan radyo kanalları arasında göze batan radyolardan birisi de Radyo Turkuvaz‘dır.

Ülkemizin dört bir yanında hizmet vermeye devam eden ulusal radyomuz Radyo Turkuvaz ile kesintisiz müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Gün geçtikçe kalitesini arttırmayı başaran radyo kanallarından biri olan Radyo Turkuvaz ile müziğin zevkine varırken programları ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Onlarca programı ile dinleyicilerine hizmet veren Radyo Turkuvaz bu hizmet kalitesini her geçen gün arttırmayı da başarmaktadır.

Sabah Sabah İbrahim Sadri programı ile, İbrahim Sadri’nin hoş sohbetine dahil olacağız, sabahımızı daha keyifli geçirebileceğiz. Güncel bilgilerden kopyacak ve gündemi takip edebileceğiz. Konukları ile de sohbetleri dinleyeceğiz. Hafta içi her gün saat yedi ile dokuz arası kesintisiz olarak hizmet vermekte olup iş yerine gitmek isteyen, sofra hazırlayan insanların en çok takip ettiği programlardan biri olmaktadır.

Bir diğer program olarak karşımıza çıkan isim Pınar olmaktadır. Radyo Turkuvaz‘ın vazgeçilmez programcılarından biri olan Pınar, Pınarating programı ile hafta içi her gün saat on suları ile saat on iki arasında kesintisiz yayın vermektedir. Keyifli sohbetler ile hit müziklere bu program ile ulaşabilirsiniz. Bir diğer programıcımız ise gönüllere taht kurmuş bir isim, Hopdedik Ayhan. Ülkemizin en iyi programcılarından biri olarak görülen Hopdedik Ayhan, Radyo Turkuvaz ile kesintisiz olarak yayında olmayı başarmaktadır. Her gün saat 14 00 ile 16 00 arasında programı dinleyebilirsiniz. Canlı olarak sunduğu programı ile keyifli sohbetler yaşatan Ayhan, günümüzün en iyi radyo programcılarından biridir.
Bu yazı paylaş :

Yorum Gönder

 
Dostlarımız : Androlama
Copyright © 2013. WebdeDinle - Tüm Hakları Saklıdır
Proudly powered by Blogger